Betyg

100 %

Användarbetyg

1 användare har betygssatt
Betygssätt videon

Beskrivning:

OMG! Nu slipper vi skriva mötesprotokoll och kan fokusera helt på våra möten och dessutom göra podcasts av dessa med ChatGPT och lite AI!!! Helt automagiskt!!!

Ok, det räcker med clickbaits nu, Micke! Men på riktigt så finns det så många spännande möjligheter som öppnas med bland annat ChatGPT. I detta exemplet så har jag ett möte med mig själv, där jag lagt min mobil på bordet och spelar in mötet. Jag mumlar, snackar en massa strunt och försöker luras lite. Det skickar jag till min dator och kör mitt script. Scriptet gör om ljudfilen till text med hjälp av OpenAI’s Whisper. Den texten skickas till ChatGPT med instruktionen att sammanställa mötet och göra det intressant i form av ett LinkedIn-inlägg med hashtags. ChatGPT gör ett fantastiskt jobb med att se förbi mitt snicksnack och lyckas sammanfatta riktigt bra. Riktigt bra alltså.
Dessutom så skickas texten till Googles Text To Speech och skapar en mp3-fil som skulle kunna laddas upp automatiskt till en poddtjänst, som medarbetare kan lyssna på, till exempel på väg till jobbet. Där blir det lite sådär, men det går att jobba på.
Som vanligt så är det här en enkel prototyp med några få rader kod, men jag kan se hur mycket smarta saker vi kan göra nu som skulle kunna spara oss en massa tid och tillgängliggöra en massa information. Vad tänker ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *